maandag 1 april 2013

Food your skin

Hey,


Ik dacht dat het misschien wel leuk zou zijn om jullie te vertellen welk eten goed is voor je huid en haar.
Ik begin vandaag met de huid, het haar doe ik de volgende keer.

De huid:

Voor een gezonde en egale huid is het belangrijk om:


- Elke dag een handje vol noten te eten. Door noten krijg je gezonde vetten binnen. Die vetten zorgen ervoor dat je er gezond en stralend uit ziet. In noten zit veel vitamine B, dat zorgt voor een mooie gladde en egale huid. Ook zorgen noten ervoor dat je huid jong blijft. 

-  Genoeg groente en fruit te eten. Groente en fruit bevatten veel vitamine C, daardoor genees je niet alleen sneller bij ziektes maar ook je huid gaat ervan glansen en hersteld sneller. Vooral citrusvruchten en donkere groente zijn goed voor je.

- Yoghurt te eten. In yoghurt zit veel vitamine B, waardoor je huid gaat glanzen en ook je haar gaat mooi glansen :) 

- Genoeg water drinken. Natuurlijk is cola of ander frisdrank VEEEELLL lekkerder maar het is wel slecht voor je huid, dat betekend niet dat je alleen water moet drinken maar probeer wel genoeg water binnen te krijgen. Water hydrateert en zuivert je lichaam, hierdoor krijg je minder pukkeltjes en blijf je huid mooi en egaal. 

- Genoeg zalm en tonijn eten. Sommige mensen houden van vis en sommige niet. Ik persoonlijk vind het niet erg lekker maar het is wel goed voor je huid, dus als het net als ik niet lekker vind probeer het toch te eten als je graag een egale huid wilt. Zalm en tonijn bevatten Omega 3 vetten, deze vetten kunnen wonderen verrichten voor je huid. Ook zit er in zalm en tonijn veel vitamine B, waardoor je huid jong blijft.

Hierdoor krijg je een mooie en egale huid.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten